Enkele woorden over ons

Euregio Adviesgroep heeft als doel de bevoorrechte partner te zijn van kleine, middelgrote en grote bedrijven op het vlak van: Accountancy, Recht en Fiscaliteit, Resource Management Consulting en Financiële Consulting. Zo kan Euregio Adviesgroep een heel directe band met haar cliënten opbouwen en zowel de onderneming als haar bestuurders c.q. aandeelhouders van nabij volgen, niet alleen in België, maar tevens voor hun activiteiten in Nederland en Duitsland.

Tevens bieden we binnen Euregio Adviesgroep, via een bevoorrecht samenwerkingsverband, Audit en Bedrijfsrevisoraat werk aan.

Dankzij deze bevoorrechte relatie op lange termijn, proberen wij in te spelen op uw dagelijkse behoeften en vragen. Onze medewerkers beschikken over een grondige kennis en ervaring. Zij voeren opdrachten uit in functie van uw verwachtingspatroon. De vraag naar geïntegreerde oplossingen stimuleert ons tot een interdisciplinaire klantgerichte aanpak. Daardoor begeleidt Euregio Adviesgroep haar cliënteel in verscheidene sectoren van het bedrijfsleven en de non-profit.

Onze kantoren zijn Euregionaal gevestigd met name in:

 1. België
  1. Lanaken, Molenweideplein 88
 2. Nederland
  1. Berg en Terblijt, Rijksweg 78
  2. Valkenburg, Wehryweg 25
  3. Margraten, Hoenderstraat 2
  4. Kerkrade, Locht 161
 3. Duitsland
  1. Jülich, Aachner Straße 3-7